Fröknäcke

120 min
Medel
-

Supergott och nyttigt alternativ till knäckebröd!

Fröknäcke

(0)

Ingredienser

Knäckebröd
2 dl linfrön

Gör så här

Fröknäcke

Sätt ugnen på 150 grader.

1. Blanda alla torra ingredienser och rör runt.

2. Tillsätt olja och ny kokt vatten.

3. Rör runt och låt svälla en aning. Förbered medans plåtar med bakplåtspapper.

4. Bred ut smeten på 2 plåtar och toppa med flingsalt och ev. lite valfria frön för att göra brödet mer dekorativt.

5. Grädda i ugn ca. 60 min. Om du sätter in båda plåtarna samtidigt kan du räkna med att det tar längre tid.

6. Ta ut och lägg på ett galler. När de svalnat bryter du upp det i bitar.

Du kanske också gillar...

Saltlakritssås

30 min
Lätt
-
Saltlakritssås

Tortillabröd

30 min
Lätt
-
Tortillabröd

Biscuit

30 min
Lätt
-
Biscuit

Frukostbröd

30 min
Lätt
-
Frukostbröd
Följ mig på instagram @ameliabakar.se
@ameliabakar.se
Nyhetsbrev
CookiesCookieinställningar

Copyright © 2024 Amelia Bakar. All rights reserved